Jean-Bedel Mpiana Tshintuka

Útá Wikipedia.
(Eyendísí útá JB Mpiana)
Kokɛndɛ na: bolúki, boluki

Jean-Bedel Mpiana TshintukaJB Mpiana (abótámí o mokɔlɔ 21 yúni 1967 na Luluabourg (Kananga)) azalí moyémbi mpé mokeli wa nzémbo wa Kongó-Kinsásá.

Discographie[kokoma]

  • Feux de l'amour 1997, disque d'or - 1999 (plus de 150 000 exemplaires vendus)
  • Titanic 1999
  • Il y a photo n'y a pas match, single 1999
  • TH, toujours humble 2000
  • Internet, 2001
  • Anti terro, 2004
  • Kipe ya yo, 2007.
  • Quel Est Ton Problème?, maxi single 2007

Tálá mpé[kokoma]