Ouragan.cd

Útá Wikipedia.
 Ouragan.cd
Ouragn FM

Pays Kongó-Kinsásá
Langue(s) Falansé
Périodicité
Genre généraliste
Date de fondation 2018
Ville d’édition Kinshasa

Propriétaire Jeanric Umande
ISSN -

www.ouragan.cd

Ouragan.cd, eyebanaki kala na kombo ya Ouragn FM, ezali site internet ya bapanzi sango mpe ya sango ya Congo oyo ezali spécialisé na ba sango ya politiki, économiques, sécurités mpe socio-culturelles. Esalemi na 2018 na radio web, site internet oyo esalaka wuto engumba Kinshasa, mboka-mokonzi ya République démocratique du Congo.[1]

Botali ya mozindo[kokoma | kobɔngisa mosólo]

Ouragan.cd esalemaki na Jeanric Umande mpe Lyly Miandambu Mutombo na 2018 lokola media ya sango ya politiki na internet na République démocratique du Congo na kombo ya Ouragan FM.

Emission na yango na web wuta engumba Kinsásá, Ouragan.cd esili kozala na ba rapports ya ba médias internationales mpe documentaire moko oyo etali ba recherches journalistiques ya ba étudiants ya IFASIC. Ezali na rôle ya liboso na ko couvrir ba protestations politiques na est ya République démocratique du Congo mpe na ekolo mobimba.

Lien ya libanda[kokoma | kobɔngisa mosólo]

Tála mpé[kokoma | kobɔngisa mosólo]

  1. https://web.archive.org/web/20221003134650/https://justeinfo.net/ouragan-cd-le-media-engage-dans-le-combat-pour-la-democratisation-de-linformation-sur-base-des-valeurs-dequite-et-de-justice/, Juste Info (etunamaki na mokolo ya 2 Augusto 2022)